Wordt een Michel Wagner verkooppunt

Bent u een ondernemer die iedere dag trots in de winkel staat. Een winkel vol mooie unieke producten. Producten met een verhaal, een beleving en een eigen identiteit? Dan mogen de Michel Wagner horloges natuurlijk niet ontbreken.
 
Met de horloges van Michel Wagner haalt u niet alleen een prachtig product binnen. Wij bieden unieke horloges met een verhaal. Het verhaal van Michel Wagenaar die alle elementen trotseert voor de perfecte tijdloze elegantie. Een horloge merk die met succes op de markt is gebracht.

Waarom de Michel Wagner horloges verkopen?

Aan de verkoop van Michel Wagner producten zijn veel voordelen verbonden voor u als retailer. Deze voordelen zijn even uniek als de producten die wij met veel passie ontwerpen.

 

Eerlijke prijs

Aan de consument bieden wij onze producten voor een eerlijke prijs aan. Het voordeel hiervan is dat de consument altijd weet wat een Michel Wagner horloge kost. Deze is dus nergens goedkoper te vinden en zal ook nergens goedkoop in de aanbieding komen. Het voordeel voor u als retailer is dat de producten hierdoor in de winkel dus dezelfde prijs hebben als op internet. Hiermee zal u met een Michel Wagner horloge nooit ervaren dat een klant in de winkel komt voor advies en om te passen en vervolgens online goedkoper zal bestellen.

Eenvoudig en snel de voorraad aanvullen

Voor u als dealer hebben wij geprobeerd om het bestellen van nieuwe voorraad zo eenvoudig mogelijk te maken. Via ons online dealer portaal besteld u eenvoudig en snel nieuwe voorraad, gereedschap en accessoires zoals Michel Wagner armbandjes. Wanneer u zich aansluit als dealer krijgt u van ons inloggegevens om van dit portaal gebruik te maken. Via dit dealer portaal is het ook makkelijk om even terug te kijken wat uw vorige bestellingen waren.

 

Is uw interesse gewekt?

Wilt u meer weten? Of graag kennis maken? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook direct bellen met +31 6 48916083.